Friday, 11 October 2013

[FASHION] Outfit of the Day - Ravishing Red look

As my office is exactly next to the shopping centre in Depok, I can't help myself not going there every day. I usually have a short trip to the ATM centre there and do a little window-shopping just for fun. Personally, I do believe the power of retail therapy where you buy things to ease your feeling. Many celebrities have this retail therapy to help them with the fame stress. Unfortunately, sometimes it backfires on themselves where they get addicted to shopping, aka. become a shopaholic. Luckily, window shopping and a couple times of shopping are more than enough for me.

Okaaay, let's cut the crap...

What I'm trying to say is I wrote this post because I want to show you my latest look, wearing a dress I bought recently. I adore the dress so much that I wish I could wear it every day (which is totally impossible because people will think that I run out of clothes). What I love from the dress is the bold cherry-red colour, which is a really eye-catching piece of art (if I may say). So, let's take a look!


Isn't it gorgeous??!!

I also paired the look with a Burberry-patterned shawl (yeah, I admit that the shawl is a fake Burberry shawl). Actually, I bought the shawl long before I bought the dress. It was truly a coincidence that the dress and the shawl match perfectly. 


No, I'm not being narcissistic here. I just be myself ^.^

Curious with what products I used? Here are the list!

Clothes and shoes:
Red Burberry pattern shawl (ITC Depok, Rp 40,000/$4.00)
Black inner ninja
Red cherry jersey dress (ITC Depok, $12.00)
Black spandex skirt (ITC Depok, $6.00)
Crocs Hanalei - Black 

Make-up:
Revlon Colorstay Foundation 24H - Medium Beige (it's my HG foundie!)
Etude Sweet Recipe Baby Choux Berry Primer (it's also my HG primer)
Wardah Double Function Kit Concealer
ELF Eyelid Primer #Sheer
ELF Eyebrow Kit #Medium (it's my HG eyebrow kit)
ELF Eye palette
LT Pro Perfecting Blush on #03
Pixy Eye pencil #White
Silky Girl Lip Pencil liner
Revlon Super Lustrous Lipstick #117 (it's also my HG lipstick! love the nude color!)
Mizzu Perfect Eye Liner #Black
Maybelline The Falsies Waterproof mascara #Black

Waddayathink???



Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

11 comments:

  1. Cantik mbak.. Shawl bluberry ny itu maniiis.. Slm knl yah :)
    Dianf2v@blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Cantik mba,, keren yah eye linernya pake apa mba? Aku lg cari eye liner yg oke + gak luntur mba.. salam kenal ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sih belakangan ini pake 3 brand berbeda, tergantuung kebutuhan aja...

      1. Aubeau Liquid Eyeliner (ini andalan banget, super waterproof)
      2. Mizzu Eyeliner Felt-pen (murah meriah, gampang aplikasinya, jadi kalo lagi buru2 gak ribet)
      3. Wet 'n Wild H2O proof liner (lumayan mahal, tapi bener2 waterproof!)

      Delete
  3. mbaa, aku pun rumahnya di depok, salam kenal ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga mbak Aisyah....

      depoknya di mana sai?

      Delete
  4. Kece sist Tya. pas semuannya. (*^﹏^*)
    Aku suka shawlnya. (≧﹏≦)

    Coba ditambahkan belt yg ngeblink tp blinknya ga terlalu rame, makin manis deh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ya? ntar coba cari ah di itc belt blink-blink.... hehehehehe

      Delete
  5. aiiiih... kecenya mba tya... ;) saran aja dikit mba sesama perempuan bertubuh "sexy" coba berpose agak miring sedikit. it helps a lot. dan usahakan posisi kamera agak tinggi mba... biasanya sih trik ini berhasil banget bikin aq keliatan agak langsingan... huihihihi...

    aq pengen banget punya baju warna merah gini tapi ngga pernah pede deh. padahal warna2 lain aq okeh2 aja... :( and this color look beautifull on you, mba.

    btw rekomen tempet beli eyeliner2 mu itu dunk mbaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiiih juga mbak anindita, lama kita nggak ngobrol di FB eeh malah nongol di mari...

      Hooo, begitu ya triknya *manggut-manggut kaya Pak Janggut*

      Baiklaaah, nanti kalo kita gathering mesti dateng yaa terus ajarin aku.... wokeh??

      Delete
    2. oya lupa jawab, untuk eyeliner itu aku belinya di ITC Depok.... wkwkwkw, gak jauh2 laaah.

      di ITC Depok cuma ada 2 toko makeup yang terpercaya, toko Frans sama toko Make up pro.... mereka seberang2an....

      kalo yang eyeliner Mizzu aku beli online soalnya belum masuk di Depok....

      Delete
  6. this helps me a lot. aku lagi cari2 toko kosmetik di depok yang murmer.
    di pasar agung depok 2 ada namanya toko Pandawa itu murmer juga.
    terus di tiptop juga harganya malah kadang lebih murah (tipis) dari ITC idk maybe karena dia toko based on moslem system (?) jadi ngambil untung sedikit (?) idk

    saran dong, kalo boleh make up lists nya itu kasih harga semuanya buat nyiapin budget haha. i'm a make up rookie

    anyway, salam kenal ya :)

    ReplyDelete

Hai! Terima kasih banyak sudah membaca postingan ini. Jangan sungkan menuliskan komentar di bawah ini ya. Komentar, masukan, dan kritik kalian sangat berarti untuk aku. Oya, please jangan masukkan link hidup di komen ya. Semua komentar dengan link hidup akan langsung di-delete.

Have a nice day!


© Talkative Tya | Designed by . All rights reserved.